Information till dig som kund om trygg och säker hantering av dina personuppgifter

Vi på Celebrations.se strävar hela tiden efter att ge dig inspiration till fest och en bättre köpupplevelse. Vi vill ge dig de senaste trenderna och bästa erbjudande för festen.Vi är också noga med att skydda din integritet genom en trygg hantering av dina personuppgifter.

  1. Vi på Celebrations.se AB är ansvarig för uppgifterna som samlas in i vår shop och du kan alltid kontakta oss på telefon 031-479747 eller maila info@celebrations.se. Vi är skyldiga att enligt lag lämna ut samt rätta uppgifter som är felaktiga eller missvisande för dig.
  2. Vi samlar endast in uppgifter om dig som kund för att kunna fullfölja det avtal vi har med dig att kunna utföra den leverans enligt order som du gett oss i webbshopen. Vi garanterar att de uppgifter som vi samlar in för detta ändamål inte lämnas ut eller säljes vidare för andras åtkomst. Dina uppgifter kommer sedan att ligga kvar i vårt system max ett år efter avslutat köp.
  3. Vi ger inte dina uppgifter vidare utom till de av våra underleverantörer som är personuppgiftsbiträden ex Klarna och Paypal som hanterar din betalning eller när det är nödvändigt för att kommunicera med dig via email sms eller post.
  4. Om du har gett till samtycke till oss att vi kan skicka marknadsföring som nyhetsbrev

så kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke till detta. Vi använder e-postadressen  för att kunna skicka ut nyhetsbrev.  Varje nyhetsbrev har länken Unsubscribe eller kontakta oss personligen så åtgärdar vi.