Köpvillkor

Åldersgräns

För att handla hos oss måste du vara minst 18 år eller ha målsmans godkännande.

Bonuskund 10 %

När du som privatperson handlat för mer än 1000 kr hos Celebrations.se så har du en en rabatt på 10 %. KOD i varukorgen BONUS. När du handlat för över 1000 kr efter avdrag rabatt har du även fri frakt som gäller för leverans till närmsta ombud. Rabatten gäller ej redan prissänkta produkter eller i kombination andra rabatter.

Klarna , Privatperson

Godkänn köpet  genom att ange din e-postadress och därefter postnummer därefter väljer du och kan  betala mot faktura eller kortbetalning mallen utgår från fakturaköp men kan ändras till kortbetalning. Ingen avgift debiteras för faktura och du har 30 dagars kredit. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift och dröjsmålsränta.

Faktura Företag

Välj företagsfliken i kassan och ange organisationsnummer  därefter hämtar Klarna upp företagsuppgifter i adressfälten. Ange i leveransadress och eventuella referenser. Ni kan här även välja att göra kortbetalning Visa, Mastercard. Vi erbjuder som alternativ betalning via Paypal.

Företag och kommuner kontakta oss gärna om ni har behov av andra villkor.

Kortbetalning Företag

Vid kortbetalning  välj flik företag och ange företagets uppgifter betalning sker via  Klarna som godkänner köp. Vi tar Visa och Mastercard och vi har säker kortbetalning genom 3-D Secure vilket innebär att du behöver ett extra lösenord när du slutför ditt köp. Ni kan även välja att betala med kort via Paypal.

Fraktkostnad

Privatpersoner i Sverige – 59 kr för leverans med DHL eller Post Nord till närmsta servicepoint för egen avhämtning. Returfrakt 99 kr

Hemleverans med Postnord för privatperson 99 kr.


Företagspaket – 100 kr ex. moms med leverans till företagets adress vardagar 8.00 – 18.00 . Gäller svenska företag. För företag gäller ej fri frakt


Privatpersoner i Norge – 160 kr frakt.  NO moms + Tull Norge ,betalas av mottagaren i Norge.
Privatpersoner i Danmark -120 kr frakt

Privatpersoner i Finland – 140 kr frakt.
Privatpersoner övriga länder kontakta oss för fraktkostnad.

Leveranstid

Våra leveranser sker med DHL eller Post Nord och leveranstid är under normala förhållanden 1-3 arbetsdagar. Vi finns i Göteborg och normalt till storstadsregionerna är det framme på 1-2 dagar.

Om en vara är slut

Om den vara du har beställt är tillfälligt slutsåld och detta inte framgått i vårt lagersaldo när du beställde, så meddelar vi dig snarast och du har rätt att annullera order eller beställa något likvärdigt.

Retur och Bytesrätt

För Privatperson Full bytes och returrätt gäller inom 14 dagar från det att du mottagit varan därefter bytesrätt upp till 30 dagar.. Vi uppskattar om den är i sin originalförpackning och utgår från att varan inte använts. Du måste för att använda dig av ångerrätten meddela oss att du ångrar köpet skriftligen, inte bara returnera varan om du skall kunna använda dig av din rätt. Vi debiterar returfrakt 99 kr till självkostnad. OBS returen skall vara oss tillhanda inom 14 dagar och vi krediterar din faktura eller kortbetalning först när varorna finns hos oss.  Återbetalning sker genom Klarna.

ReturfraktsedeLmaila info@celebrations.se ange ditt ordernummer och vad som skall returneras så skickar vi med vändande mail en returfraktsedel att printa ut och fästa på returpaket.

OBS! Ingen bytesrätt på örhängen av hygien skäl! Dukrullar eller beställningsvaror ingen bytesrätt.

OBS Om du använt dig av fraktfritt och returnerar hela ordern eller delar så du hamnar under fraktfritt så betalar du för frakten samt returfrakt.
För företag gäller inte returrätt förutom i fallet felaktig vara. För företag tillämpas Köplagen.

Ej uthämtad sändning

Ni debiteras för tur och returfrakt  när ni inte löst ut varan eller återsänt varan utan meddelande om att ni ångrar köpet. I avsaknad av information från kund så debiterar vi 1×79 kr för frakt tur  + 200 kr  för ej uthämtat paket vilken är den avgift DHL tar ut för tjänsten av oss.

Företagspaket -Leveranshinder debiteras med den självkostnadsavgift som Postnord tar ut av oss om mottagande kund inte varit på plats vid leverans mellan kl 8,00-17,00.

Returfraktsedel

Vid retur av vara så kontakta oss för returfraktsedel. Skicka mail till info@celebrations.se och ange ordernummer och vad som skall returneras. Du har även våra uppgifter under kontakt.

OBS. Om du använt dig av vår fraktfrigräns 1000 kr och du genom retur och återbetalning kommer under gränsen då debiteras du för den fraktkostnaden 59 kr som du fått som bonus..

När du får returfraktsedel så lämnar du den varan till den servicepoint där du hämtade eller vad gäller företag så beställer vi upphämtning.
Du kan även välja eget sätt att returnera på och då på egen bekostnad vi tar då inte ut någon ersättning för returfrakt.

Barn under 5år

Vänligen notera att vissa av våra produkter är inte lämpliga för barn under 3 och 5 år, då de kan innehålla små delar. Lämna aldrig små barn att leka ensamma med dessa produkter! På produkter som inte är avsedda för små barn, finns det varningstexter.

Reklamationer

Reklamationer av felaktig vara skall ske så snart felet uppdagats. Kontakta oss på info@celebrations.se  eller ring oss Tel: 031-47 97 47. Vid retur av felaktig vara där vi godkänner reklamationen så står vi för returkostnaden och transportrisk. Godkänner vi reklamationen så återbetalar vi för varan.

Transportskador

Om ditt paket skadats när du hämtar ut det på Servicepoint eller fått hemskickat så skall du genast anmäla det till Postnord men kontakta även oss så att vi snarast möjligt får information.

Dina personuppgifter

Celebrations.se AB är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. Uppgifterna har vi för att kunna behålla vår kundrelation och för vår egen marknadsföring i den händelse du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Om du vill ändra något av uppgifterna eller att de skall tas bort ur registret så skicka oss ett e-mail så tar vi bort uppgifterna.