Celebrations.se – Ett varuhus för festen

Vi har funnits sedan 1998 då skyddades domän Celebrations.se av Birgitta Wangeskog. Idén är ursprungligen från USA och genom inspiration från deras varuhus som var helt inriktade på fest och party blev det grundidén för att starta Celebrations.se i Sverige. Den bärande affärsidén var att vara ett samlande varuhus dit man gick när man skulle ha fest eller party och där man hittade ett brett sortiment av tillbehör och dekor. Först 2005 startade webbshopen i mindre skala för först då såg man ett vaknande intresse för affärsområdet även i Sverige.

Celebrations sortiment kommer till stor del vad gäller temafest från leverantörer som har sin bas i USA och som är det land där utvecklingen på området övervägande sker och då beroende på sin storlek. Celebrations.se var första webbshopen med  festartiklar  i Sverige  som först introducerade dekor temafester och  Scene Setters dvs dekor där du kan skapa ett helt rum i partyts tema. Festen som bärande affärsidé är nu fullt ut etablerat runtom i Europa och som näthandel, marknaden för området växer ständigt.

Vår bärande idé är att förse våra kunder med det allra senaste av häftig dekor och tillbehör av hög kvalitet för alla typer av fester vilket det gäller bröllop, babyshower, dop eller temafest. Vi är ständigt ute på de internationella mässorna för att försäkra oss om att alltid ha det senaste att erbjuda.

Välkommen att roa dig med oss.